LinkedIn fotoshoot & workshop 5 juni a.s.

Haalt u al alles uit LinkedIn? Gebruik Linkedin om uw zakelijk netwerk te onderhouden, uit te breiden en nieuwe klanten te werven. Of gebruikt u LinkedIn alleen nog als kaartenbak?

 Hoe ziet uw profielfoto eruit? Wat is uw doel? Contact leggen, toch? Het is dus belangrijk dat u duidelijk te zien bent, dat u er benaderbaar op staat en dat u een prettige uitstraling heeft. Een portret foto is niet zomaar goed. Marijke Diel heeft de technische kennis en contactuele kwaliteiten om u goed op de foto te krijgen.

 Vera Vrijburg (Social media-expert) en Marijke Diel (Portretfotografe) zorgen er op 5 juni 2012 voor dat u op uw LinkendIn profiel krachtig en professioneel voor de dag komt.

 Linkedin Profiel fotoshoot

In een plezierige setting zorgt Marijke Diel (professioneel portretfotografe) vooraf of na de workshop voor een Linked In portretfoto. Marijke benadrukt hierbij uw eigen uitstraling en positieve eigenschappen. Natuurlijk is deze foto ook in technisch opzicht perfect.

Geef uzelf ruim van tevoren op, zodat Marijke u nog wat kleding- en make up tips kan geven. Dan heeft u tijd om uzelf voor te bereiden.

 Linkedin Workshop – maatwerk dus!

Vera stelt samen met u uw professionele LinkedIn op. In de workshopruimte staan 8 computers ter beschikking. U krijgt persoonlijke aandacht en maatadvies voor uw specifieke profiel!

– Praktische zaken; instellingen en volgorde onderdelen

– Strategisch advies juiste zoektermen voor Google en uw (nieuwe) klanten

– Persoonlijke Profiel aantrekkelijk en actueel

– Events aanmaken en communiceren

– Bedrijfsprofiel als extra mogelijkheid

– Netwerkmogelijkheden Linkedin voor uw onderneming volledig benutten

 Koffie/thee/ broodjes

Tussen de workshop en de fotoshoot door wordt u voorzien van koffie/thee/ versnaperingen. Komt u meteen vanuit uw werk, maakt u zich geen zorgen, u kunt bij ons een broodje eten.

 Wilt u alleen een perfecte foto of alleen de workshop volgen, ook dat is mogelijk.

Prijzen excl BTW: fotoshoot only 39,50,–; LinkedIn workshop only 55,– euro

Fotoshoot & Linked In workshop 74,50 euro

De aanvangstijden en prijzen van de fotoshoot en workshop kunt u vinden op het aanmeldformulier http://tinyurl.com/Profi-workshop

 Informatie of inschrijven?

bel 023-8802848 of mail naar marijke.diel@gmail.com